Háborúban háborús eszközökre van szükség

Európának nincs ideje a gyászra és a szolidaritásra. A hosszas gyász most csak időveszteség. A szolidaritás nem elég. Ez nem érzéketlenség és nem is tiszteletlenség. Európa már rég túl van az első figyelmeztetéseken. Ami most történt Párizsban, az egy újabb háborús csapás. Csapás a béke, a rend és a biztonság ellen, amelyeket mostanra mind illúziónak tekinthetünk. Európa háborúban áll, nem csak Franciaország, hanem az egész európai közösség.

Ki az ellenség?

Az a barbár káosz, amely hibás nagyhatalmi döntések és felesleges geopolitikai agresszió következményeként született meg a feldúlt közel-keleti országok vérmocskos romjai között. Az Iszlám Állam, a vírusként terjedő terrorizmus, a kontrollálhatatlan népvándorlássá fajuló migráció, ezek mind a civilizált világra törő, fenyegető barbár káosz tünetei.

Hogyan győzhető le a barbár káosz, hogyan nyerhető meg a háború?

Egy háborúhoz hadvezérekre van szükség, akik készek határozott, tervszerű támadást indítani az ellenség ellen, miközben megszervezik a hátország védelmét. Európának most nincsenek ilyen hadvezérei, csak olyan vezetői, akik a liberalizmus és az álszent polkorrektség oltárán feláldozták országaik, népeik biztonságát. Ezekkel a vezetőkkel nem lehet háborút nyerni, ezekkel a vezetőkkel Európa el fog pusztulni. Új vezetőkre, hadvezérekre van szükség, akik látják és megértik, hogy Európa végveszélyben van.

Egy háborúhoz stratégia kell, annak meghatározása, hogyan győzhető le az ellenség és hogyan biztosítható a hátország védelme.

A teljes cikk elolvasható az Alfahír oldalán!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s