Európa kapui tárva-nyitva a dzsihadisták előtt

Miközben az Európai Unió tagállamai egymás felé rázzák az öklüket a népvándorlássá terebélyesedő bevándorlás terheinek „igazságos” elosztása kapcsán, miközben a politika az uniós értékek, az európai szolidaritás vizsgáját látja a mindenféle népek invázió-szerű özönében, addig a kontinens határainak a gyengeségét, védtelenségét, a döntéshozók impotenciáját kihasználva, terroristák gyalogolnak be országainkba.

Az már világos, hogy Európa egyetlen országa sem készült fel arra, hogy ezrek, tízezrek, százezrek érkezzenek új honfoglalóként a kontinensre. Egyetlen európai ország sem lesz képes arra, hogy az illegális bevándorlók tömegeinek az ígéret földjéről szőtt irreális álmát beteljesítse.

A realitás az, hogy bármelyik országba is vágyakozzanak, nem a jólét, nem a velük elhitetett mesés európai élet várja őket, hanem egy újabb menekülttábor, ahol addig maradnak, amíg Európa vezetői el nem döntik, hogy a sakktáblán hova pakolják át őket… egy másik menekülttáborba.

De ez sem lesz kijózanító figyelmeztetés azok számára, akik még csak ezután indulnak el földet és hazát váltani.

A népvándorlás Európa ostromát jelenti, mely vallási, politikai, gazdasági és szociális feszültségekben fog kiteljesedni.

A teljes cikk elolvasható az Alfahír oldalán!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s